Amador

DIRECTOR FIRME
INDEX DOMENII  |   PRODUSE/SERVICII  |   OFERTE  |   INSCRIERE  
  CONTUL MEU 


Date contact

Adresa
Cluj Napoca 400616 ,
Judetul: Cluj
Strada: Henri Barbusse, Nr. 3, Bl. , Sc. , Ap.
Telefon: 0745628164

AmadorAmador

Societatea comerciala AMADOR S.R.L. a fost infiintata pentru a veni in sprijinul Asociatiilor de Proprietari si in intampinarea nevoilor proprietarilor/locatarilor din imobile, societatea avand ca si obiect principal de activitate Administrarea de imobile.

Activitatea societatii noastre este bazata pe transparenta in activitate, motiv pentru care in politica societatii se regaseste si afisarea facturilor emise de catre furnizorii de utilitati dar si a prestatorilor de servicii cu care asociatia are raporturi contractuale sau de colaborare.

Noi credem ca o astfel de atitudine este una normala, pentru ca fiecare proprietar/locatar din imobil sa poata consulta facturile la avizier.

Prestarea serviciilor Administrative se realizeaza in functie de Hotararea Adunarii Generale a Asociatiei materializate in Contractul de Prestari Servicii Administrative ce se va semna intre parti.

In activitatea de intocmire a listelor de intretinere, societatea noastra foloseste un program specializat in acest sens, care printre altele permite consultarea fisei pentru fiecare apartament din imobil.

Societatea noastra acorda Asociatiilor de Proprietari cu care se incheie un Contract de Prestari Servicii administrative consultatii juridice, oferire de puncte de vedere juridice, somarea restantierilor etc IN MOD GRATUIT.


Etichete firma - imobiliare - mobiliare -